Teràpia individual

La teràpia individual és l’espai de relació entre la persona i el terapeuta. Mitjançant la confidencialitat, la obertura i el respecte, sempre amb la comunicació i la verbalització com a eines fonamentals, la persona expressarà i tractarà aquells aspectes de la seva vida que vol millorar, o bé el pertorben i provoquen malestar.

Coaching

Coaching

El camí de la meva realitat és el reflex de les meves accions

Un sistema de sanació basat en la conversa a través de l’art de realitzar preguntes; l’art de respirar i modificar la postura corporal i l’art de reconèixer i transitar les nostres emocions.

Dietes i salut alimentària

El bon regust de sentir-se bé

A través de l’assessorament individual i l’alimentació adaptada al teu estil i ritme de vida, tindràs cura del teu sistema immunològic, nerviós i hormonal; és a dir, podràs cuidar-te interiorment i exteriorment, obtenint resultats a nivell d’aparença física, millora de l’autoestima, augment de la teva energia vital, entre altres beneficis.

Dietes i salut alimentària
Massatge

Massatge

La cura en el tacte a partir del contacte conscient

Quiromassatge i reflexologia podal són diferents tipus de massatge. El primer utilitza tècniques com la percussió manual, els punts “gatell”, pressió palmar, tracció, amassament. El segon utilitza la pressió digital per estimular o sedar zones del cos que estan reflectides als peus. Són tècniques que, tant individualment com conjuntament, poden alleujar molèsties de diferents orígens (gàstriques, circulatòries, respiratòries, menstruals, pròpies de l’embaràs, emocionals, insomnis, determinats dolors) així com donar-te, senzillament, un moment per sentir el teu cos.