TALLERS SETMANALS CURS 2017/2018 A ESPAI LI

TALLERS SETMANALS CURS 2017/2018 A ESPAI LI

Espai setmanal de CREIXEMENT PERSONAL

Aquest espai està destinat a totes aquelles persones que tinguin la inquietud i la sensibilitat d’obrir-se a sí mateixes a través de la confiança. Es tracta de crear un grup de creixement interior basat en el respecte, l’escolta i la comunicació entre persones. Des de les eines del coaching i la Gestalt gaudirem, desbloquejarem i compartirem totes aquelles situacions que fan de la vida un lloc privilegiat en el que mai deixem de sorpendre-ns.

Dinamitza: Ignasi Busqueta.

 

Laboratori setmanal d’EXPRESSIÓ CORPORAL I TEATRAL.

El laboratori poètic d’expressió corporal és un mètode grupal d’aproximació i contacte entre persones a través de l’espai i la música. A partir d’aquestes eines habitarem diferents estats caracterials i emocionals. Des de la dicotomia bàsica que es dóna entre el caràcter extrovertit i el caràcter introvertit, generarem l’atmòsfera necessària per entrar en la desinhibició, fluidesa i gaudi del propi cos.

Imparteix: Ignasi Busqueta.

ELS HORARIS ELS BUSCAREM AMB LES PERSONES INTERESSADES, AIXÍ DONCS ET CONVIDEM A QUÈ ENS CONTACTIS SI ETS UNA D’ELLES I ENS FACIS SABER LA TEVA DISPONIBILITAT. ENTRE TOTS INTENTAREM TROBAR DIA I HORA PER PODER CREAR EL GRUP!!

 

LABORATORI DE DANSA.

Espai d’experimentació de la dansa des de diferents focus.

Treball mecànic i tècnic; com es relaciona el nostre cos amb si mateix i amb el seu suport principal: la Terra. Estudi basat en Axis Syllabus on, a partir d’un context teòric sobre anatomia, experimentarem el nostre cos.

Treball d’improvisació i poètica de la dansa: explorarem la dansa com a comunicació i acció creativa mitjançant dinàmiques d’improvisació individual i en grup. L’objectiu és desenvolupar la pròpia dansa i la comunicació i connexió amb un grup.

Axis Syllabus (AS) és fundat pel ballarí Frey Faust i es desenvolupa des de fa uns 30 anys per professionals de diversos àmbits com la dansa, arts del circ, fisioterapeutes, físics, osteòpates, professors … ara és un grup de recerca a nivell internacional; Axis Syllabus Reaserch Community (ASRC).

AS recopila informació de la ciència sobre la locomoció humana, per tal d’ajustar aquesta informació empíricament. L’enfocament és el funcionament òptim en salut i l’eficiència del cos en moviment.

L’ASRC està constantment en anàlisi i intercanvi d’informació per tal d’actualitzar els coneixements adquirits en el moviment.

Imparteix: Maria Mora

Dirigit a totes aquelles persones que tinguin el desig de ballar. No es requereix experiència prèvia.

El taller setmanal serà els DIMECRES DE 19:45 A 21:45H.