Sobre nosaltres

El projecte

El projecte fa anys que s’estava gestant; l’origen fou el desig dins de cada un de nosaltres; desig de crear un espai on moure’s en llibertat, expressar-se, trobar solucions a les problemàtiques de la vida quotidiana, tenir cura d’un mateix. El desig va anar forjant la idea; la idea, la realitat. I la realitat és Espai Li. Un espai contemporani i actualitzat on s’hi fusionen diferents tècniques provinents del món de l’art i de la teràpia; on podràs comunicar-te i jugar amb altres éssers humans i amb tu mateix, i nodrir el teu cos i la teva psique. La manera com ho aconseguiràs pot ser a través de la teràpia Gestalt i el coaching transformacional, de l’expressió corporal, de l’alimentació i dels massatges.

Nosaltres

Som persones curioses, joves, inquietes, professionals que fem de la nostra passió una forma de vida.

Eulàlia Plans

Eulàlia Plans

Llicenciada en Medicina, tècnica en Dietètica, Reflexòloga Podal i Quiromassatgista, Assessora de Lactància i formant-se en psicología perinatal i psiconeuroimmunologia.

+

Ignasi Busqueta

Ignasi Busqueta

Llicenciat en Filosofia, professional en Tècniques d’interpretació i Coach Transformacional.

+

L'espai

Espai Li és lluminós, expressiu, dinàmic, psíquic, físic, artístic, creatiu, divertit, amè, simbòlic, imaginatiu, real, grupal, individual, curatiu, natural, renovat, descarat, permissiu, inclusiu, amorós, profà, espiritual, lliure, àgil, flexible, càlid, acollidor. Més tots els adjectius que hi aportaràs tu; sense tu no és possible.

Espai Li és com l’amor, ni et salva ni et cura, però t’acompanya.espai